Tørrdrakt  – av Kajakk og Fritid AS

Nå starter kajakk sesongen snart, og husk at tørrdrakt er det viktigste plagget for kajakkpadling om våren. Det er iskaldt i vannet selv om det er varmt i luften, og det er lett å glemme at vannet kun holder noen få grader når solen varmer og det er er 20 grader i luften. Men man må kle seg for vanntemperatur og ikke lufttemperatur når man skal padle kajakk, dette er en gyllen regel.

Vi hører stadig om overivrige og våryre kajakkpadlere som krysser store åpne strekning uten skikkelig kajakk bekledning. Hva skjer hvis man velter og faller ut i 5 graders vann og ikke klarer å komme seg opp i kajakken igjen? Det kan fort gå veldig galt. Så dersom man har tenkt seg å starte sesongen tidlig, invester i en skikkelig tørrdrakt. Det er en rimelig livsforsikring.

Vi starter opp våre kurs i April, og vi tilbyr kurs med kajakk, tørrdrakt og fullt utstyr for kun 750 kr. Og tørrdrakten blir med på alle kurs helt ut til slutten av mai.

Merker: De finnes mange forskjellige tørrdrakt merker på markedet. Vi har valgt å forhandle PALM tørrdrakter, da dette er drakter av høy kvalitet fra verdens største leverandør av padlebekledning. Disse draktene er også formsydd i padlefasong og har uovertruffen komfort og bevegelsefrihet. Palm har 5-6 forskjellig modeller, ut fra pris og behov. Det er også en egen damemodell som heter Element med «drop seat» .

Vi har skrevet en litt mer omfattende artikkel om tørrdrakter på Kajakk Guiden, les den HER

Se også vårt utvalg av Tørrdrakter fra PALM

Share →